Skip to main content

NOSOTRES

Coneix l'equip de Salus Veterinària

Gerent i propietari

Carlos Rodríguez Piñeiro

LLicenciat a la UAB l'any 1993, master en medicina veterinària per la mateixa universitat l'any 1998. Gerent i propietari de Salus Veterinària des de l'any 2004.

Veterinari col.legiat 2078 de Barcelona

LLicenciat a la UAB l’any 1993, master en medicina veterinària per la mateixa universitat l’any 1998. Gerent i propietari de Salus Veterinària des de l’any 2004. 30 anys de dedicació i experiència, en diferents clíniques, he participat en múltiples cursos, seminaris i també com a ponent en congressos nacionals e internacionals. Seria molt avorrit detallar los. Sí puc assegurar que tot s’ha fet amb la vocació de ser millor professional i que les nostres mascotes en gaudeixin d’això.

Vetèrinaria

Elisabet Garcia Garcia

LLicènciada per la Universitat de Zaragoza l'any 2008. Després de trotar per clíniques i hospitals de diferents parts del territori nacional...

Vetèrinaria, col.legiada 4449 Barcelona

LLicènciada per la Universitat de Zaragoza l’any 2008. Després de trotar per clíniques i hospitals de diferents parts del territori nacional, exercint amb passió la seva labor com a veterinària generalista amb especial interès en la medicina interna i la cirurgia de teixits tous, forma part del nostre equip des de març del 2023. Un gran fitxatge sens dubtes per les nostres mascotes.

Auxiliar tècnica de Veterinària

Elba Benaiges Diez

Va obtenir el títol l'any 2016 a la U.A.B. Inicialment es va formar en disseny gràfic.

Va obtenir el títol l'any 2016 a la U.A.B. Inicialment es va formar en disseny gràfic, a l'escola La LLotja, però el seu amor per les mascotes i la seva antiga vocació veterinària li va portar a canviar la seva activitat professional. Ara gaudeix del seu treball.
Perruquer

Zacaries Jordi Benavides Gómez

Perruquer caní i felí, des dels 17 anys, per tant, 37 anys d'experiència i bona feina en el sector.

Perruquer caní i felí, des dels 17 anys, per tant, 37 anys d'experiència i bona feina en el sector. Des dels seus començaments a Bonacan, allà per l'any 1986, a on compaginava la perruqueria amb la gestió d'una botiga d'animals, fins avui dia, que posa tots els seus coneixements adquirits en les mascotes de Salus Veterinària.

    +1k
    Uneix-te a la nostra comunitat.

    Carrer del Vallespir 77, Barcelona
    Telèfon: 934 91 23 67
    Email: salus@salusveterinaria.com