Skip to main content

SERVEIS VETERINARIS

Cura i salut per a la teva mascota

La millor atenció veterinària professional per mantenir el benestar i la felicitat dels teus amics de quatre potes.

La millor atenció

Un servei amb vocació

Tots els serveis veterinaris

Preguntas frecuentes sobre la clínica veterinaria

He de demanar hora per m'atenguin?

No és condició indispensable però sempre tindran prioritat les hores concertades, a no ser que es tracti d’una urgència. Així evitarem esperes innecessàries.

Quina és la millor manera de demanar hora?

Aconsellem la trucada telefònica per evitar els missatges creuats.

Ateneu urgències?

En el nostre horari habitual sí. Fora de l’horari us referirem a hospitals de 24 hores.

Teniu especialistes a la vostra clínica?

Amb nosaltres col.laboren diferents veterinaris, especialistes en diferents àrees: oftalmologia, ecografia, ecocardiografia, traumatologia, etologia, dermatologia, etc.

Feu cirurgies?

Sí. Disposem de quiròfan per les cirurgies més habituals.

Quants veterinaris em poden atendre?

El veterinari més habitual és en Carles. L’Elisabet fa una jornada reduïda, i tambè pot ser que t’atengui algun altre veterinari que ens sustituexi puntualment.

Feu radiogràfies, analítiques o ecografies?

A la nostra clínica disposem de laboratori propi per les analítiques més freqüents, servei de radiologia digital directe i el servei d’ecografia.

Disposeu de pàrquing a prop?

Tenim un parquing a 5 min en el qual podeu aparcar 1 hora gratis.

Clínica Veterinària, perruqueria i botiga

Descobreix tots els nostres serveis. Vacunació, identificació, assessorament alimentari, medicina interna, analítiques, radiografies, ecografies, cirurgies, consultes amb especialistes, certificació oficial per viatges i molt més.

Medicina preventiva

Controlem les pautes de vacunació, desparasitació i alimentació des de cadells. Fem la identificació, emetem passaports i certificats oficials de viatge, controls analítics, radiografies, ecografies, cirurgies i en cas necessari consultes amb especialistes.

Perruquería canina i felina

Si la teva mascota necessita un tall de pèl adequat a la seva raça, o un bany higiènic, o un terapèutic com a part d’un tractament, a Salus disposem d’aquest servei amb en Sacha com a professional al càrrec. Tots els banys s’acompanyen de una revisió de glàndules anals, tall d’ungles i estat d’oïdes.

Gestió de centres de cria

En la gestió de centres de cria i assessorament en temes reproductius, des de l’any 1998 pertanyo al Grup d’Estudi d’Avepa en temes reproductius i pediatrics ( GERPAC). Des de control de la gestió i el part, fins a inseminacions i problemes reproductius.

Cirurgia i especialitats

A Salus intentem fer una medicina preventiva per sobre de tot, però si el cas ho demana, contem amb veterinaris especialistes que col.laboren amb nosaltres, en camps com la cirurgia, la traumatologia,  l’oftalmologia, la ecografia, la cardiologia, la etologia.

Alimentació i dietética

Contem amb les principals marques d’alimentació, tant en prescripció com en fisiològic, i donem molta importància a les dietes. Per això estem a la vostra disposició per mirar de donar-vos el millor dels consells possibles sobre aquests tema.

Certificats oficials de viatge

Si us esteu plantejant viatjar fora de l’Estat, us podem assessorar i proporcionar la documentació necessària per poder fer-ho, ja que pertanyo al grup de veterinaris autoritzats per emetre sol·licituds per certificats oficials de viatge (CEXGAN).

    +1k
    ¡Uneix-te a la nostra comunitat!

    Carrer del Vallespir 77, Barcelona
    Telèfon: 934 91 23 67
    Email: salus@salusveterinaria.com